A ge Pannes – ’t Koetshuis

Lengte: 12 km

Verlaat café A ge Pannes en neem de weg schuin tegen over het café (Breeweg). Vervolgens neemt u de tweede weg naar links en dan eerste weg naar rechts. Ga vervolgens achter het kruisbeeld naar links (langs het verhard speelveld). Loop door de weilanden tot aan de rijksweg en ga naar rechts en direct naar links het Gerendal in. Neem nu het eerste pad naar rechts omhoog, vervolgens weer het eerste pad naar rechts en dan het eerste pad naar links (voor het weiland) richting het bos. In het bos eerste pad naar rechts omlaag, onder aangekomen steekt u het pad over en neem de trappen omhoog (richting Valkenburg aan de Geul). Blijf langs de bosrand lopen (geel paaltjes). Ga dan bij de splitsing rechtdoor (wederom geel paaltje). De volgende t -splitsing gaat u naar rechts (geel paaltje) en dan op verharde weg gaat u naar rechts. Steek de rijksweg over en ga naar rechts. Steek de weg over van de ingang parkeerplaats en neem het wandelpad links naast het fietspad.

Bij de volgende splitsing gaat u rechtdoor (gele, groene en rode paaltjes). Blijf dit pad volgen tot aan de geulbrug, ga deze over en loop rechtdoor langs speeltuin. Ga bij de dikke kei naar rechts en op de verharde weg naar links.

Hier komt u aan bij de rustplaats 't Koetshoes.

Als u het 't Koetshoes verlaat gaat u naar links en de eerste weg naar rechts onder de spoorwegtunnel door en dan direct naar links. Negeer dan alle zijpaden tot aan de boerderij. Voor de boerderij gaat u naar rechts (Schaelsberg). Boven aangekomen op de t-splitsing gaat u naar rechts. Loop het bos in en houdt rechts aan (groen paaltje). Bij het volgend pad weer naar links langs het gedenkteken. Negeer nu alle zijpaden en blijf rechtdoor lopen tot u aan een onbewaakte spooroverweg komt, deze niet over steken maar langs de spoorlijn blijven lopen. Volgende overweg ook niet over gaan maar houdt links het wandelpad aan. Loop langs de ingang van het Bungalowpark tot aan de weg en ga rechts af onder de spoorwegtunnel door. Op de t -splitsing gaat u naar links en op de kruising bij de kerk naar rechts omlaag. Dan door loopt u door tot aan de rijksweg en u ziet het eindpunt café A ge Pannes.