A ge Pannes – Gulpen

Lengte: 17 km

Verlaat café A ge Pannes en ga naar links, neem vervolgens de eerste weg naar links (Grachtstraat ) en volg deze tot op de grote 3 - sprong bij huisnr. 52. Hou hier rechts aan. Volg de verharde weg die over gaat in een onverhard pad, negeer het smalle pad van links en houdt op de y - splitsing links aan. Ga op de verharde weg naar links, deze weg gaat ook weer over in een onverharde weg (negeer alle paden van links en rechts). Loop vervolgens door tot op de kruising met de verharde weg ga hier naar rechts. U loopt langs het voetbalveld en komt in Ingber. Ga op de kruising naar links en bij de 3 - sprong loopt u met de weg mee naar rechts richting de rijksweg. Steek deze over en ga achter het kruisbeeld naar links (richting politiehonden school). Voor de hondenschool gaat u naar links door het klaphek, achter het volgende klaphek steekt u het weiland recht over (dus niet naar rechts). Loop dan rechts langs de afrastering met struiken en bomen. Op de verharde weg uitgekomen gaat u naar links onder de brug door en voor het witte huis naar rechts (tussen de 2 rode paaltjes). Blijf dit pad volgen totdat u rechts onder een brug door moet en dan direct linksaf gaat. U loopt Euverem binnen gaat op de t - splitsing naar links. Neem vervolgens achter huisnr 5 en de ingang van het park neemt u het voetpad naar rechts. Dit voetpad gaat over in de laan van het kasteel Neubourg, loop deze laan helemaal af totdat u uitkomt op stoep langs de rijksweg. Ga dan naar rechts en steek de weg over. Steek vervolgens de weg naar links over en ga naar rechts, u loopt langs de brouwerij en gaat bij de Rabobank naar links. U bent nu in het centrum van Gulpen met diverse pauze plaatsen.

Neem vervolgens de eerste weg naar links (langs de bloemen boetiek). U loopt nu tegen een Heilighart beeld aan en steekt op deze kruising recht over de Wesselderstraat in. De weg draait dan naar rechts en wordt de oude Maastrichterweg (gele paaltje). Blijf de oude Maastrichterweg en het gele paaltje volgen tot aan de begraafplaats en ga hier naar rechts. Negeer paden van links en rechts totdat u aan de verharde weg uitkomt (ongeveer 25 min lopen), ga hier dan naar rechts. Voor huisnr 37 (een geel- groen huis) gaat u naar links en op de volgende kruising naar rechts. Vervolgens weer naar links richting Berghof, neem dan het eerste pad bij het kruisbeeld aan boom naar rechts en dan het eerste pad naar links. Loop dit pad helemaal naar beneden totdat u bij de huizen komt en dan op de t - splitsing naar links en direct naar rechts.

Blijf nu alsmaar rechtdoor lopen langs de campings en de geul tot aan de verharde weg. Loop hier ook rechtdoor tot aan de rijksweg en ga naar links. 100 meter verder aan de linkerkant ligt uw eind en beginpunt Café A ge Pannes.